RuneQuestia aamunkoittoon

Kirjoittanut Tero Kaija, 02.11.2006 klo 22:33
Uuden RuneQuestin ilmestymisen myötä on tullut aika herättää omat RuneQuest-sivuni jälleen henkiin. Uuden ulkoasun lisäksi uutta on blogiosio, jossa kommentoin uuden Mongoosen RuneQuestin peluuttamistani. Eikä pidä unohtaa jälleen kerran kuukausittain vaihtuvaa Kuukauden kysymystä. Vanha materiaali löytyy paketoituna uusiin kuoriin, mutta uuttakin materiaalia on varmasti luvassa, kunhan RuneQuestin peluuttaminen pääsee kunnolla vauhtiin.


Kommentit


Lebacord kommentoi:

Voisiko sivuillesi saada oman "keskustelualueen"? Minusta se olisi hyvä idea sillä sivusi ovat erittäin menestyksekkäät suomalaisten RuneQuest/Glorantha fanien keskuudessa...

24.05.2007 klo 21:01

Tero Kaija kommentoi:

Sivuillani oli vuosia sitten keskustelufoorumi, kunnes syntyi Kalikos ja foorumi liitettiin osaksi Kalikoksen sivuja palvelemaan paremmin Glorantha-harrastajia. Senpä takia en näe tarvetta perustaa enää uudelleen toista keskustelufoorumia tai -aluetta.

Vieraskirja ja nämä kommenttiosiot ovat käytettävissä, jos haluaa kommentoida kyseessä olevaa aihetta tai muuten vaan "keskustella".

24.05.2007 klo 21:35

mulch kommentoi:

voisiko tänne tehdä olento lomake johon vois keksii omii tai laittaa lemmikkien tiedot tai muuta semmosta. ei muuta moips!!!!

20.08.2007 klo 19:11

janne kommentoi:

tänne kantis tehä vuoden aika questei niiku haloween eventiin mä yritin etii siit tietoo mut ei löydy ja sit kans easter quest crismesh quest ja tollee mut on vaikeet ku ei oo ku 1päivä aikaa tehä quest nii ei löydä tietoo!!! siin kaikki mo

02.11.2008 klo 14:25

Nimetön kommentoi:

janne tämä ei ole runescape paikka. Olet todennäköisesti ymmärtänyt väärin, koska tämä on Runequest pöytäroolipeli sivusto.
Anteeksi että kirjoitan näin vanhaan uutiseen.

29.06.2009 klo 15:59


Kirjoita kommentti


Nimi (*):
Kommentti (*):